Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Voepass Neemt Twee Atr 72s In Gebruik

Voepass neemt twee ATR 72's in gebruik

Regionale luchtvaartmaatschappij voegt turboprops toe aan haar vloot

Uitbreiding van capaciteit en verbeterde connectiviteit

Voepass, een regionale luchtvaartmaatschappij in Brazilië, heeft twee ATR 72-600 vliegtuigen toegevoegd aan haar vloot. Deze turboprops, bekend om hun efficiëntie en veelzijdigheid, zullen de capaciteit van de luchtvaartmaatschappij vergroten en de connectiviteit binnen het land verbeteren.

De ATR 72 is een tweemotorig turbopropvliegtuig dat is ontworpen voor regionale routes. Het biedt plaats aan maximaal 78 passagiers en heeft een bereik van 1.500 kilometer (932 mijl). Voepass zal de vliegtuigen inzetten op routes naar kleinere steden en gemeenschappen die momenteel niet worden bediend door straalvliegtuigen.

Voordelen van ATR 72

  • Hoge brandstofefficiëntie in vergelijking met straalvliegtuigen
  • Geschikt voor korte start- en landingsbanen, waardoor verbindingen met kleinere steden mogelijk worden
  • Lage bedrijfskosten en onderhoudskosten
  • Ruime cabine met comfortabele zitplaatsen

Uitbreiding van netwerk

Met de toevoeging van de ATR 72's plant Voepass haar netwerk uit te breiden naar nieuwe bestemmingen, met name in het noorden en noordoosten van Brazilië. De luchtvaartmaatschappij richt zich op het verbinden van kleinere steden met grotere knooppunten, waardoor het reizen voor bedrijven en toeristen gemakkelijker wordt.

De uitbreiding van de capaciteit van Voepass zal ook voordelen opleveren voor de lokale economieën van de steden die worden bediend. Verbeterde connectiviteit kan leiden tot meer toerisme, zakenreizen en handel, wat de groei en ontwikkeling van deze regio's stimuleert.

Toekomstplannen

Voepass heeft plannen om in de toekomst meer vliegtuigen aan haar vloot toe te voegen, waaronder zowel turboprops als straalvliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij wil haar aanwezigheid in Brazilië uitbreiden en regionale luchtvaartdiensten van hoge kwaliteit bieden aan haar passagiers.

De inzet van de ATR 72's is een belangrijke stap in de groeistrategie van Voepass. Door de capaciteit te vergroten, de connectiviteit te verbeteren en de bedrijfskosten laag te houden, is de luchtvaartmaatschappij goed gepositioneerd om aan de groeiende vraag naar luchtdiensten in Brazilië te voldoen.


Comments